Er det noget for mig?

Det specielle ved GUE Fundamentals er, at alle kan have glæde af kurset. Uanset om du er relativt nycertificeret dykker eller er en gammel rotte med tusindvis af dyk i logbogen eller måske noget midt i mellem, er kurset tilrettelagt, så du vil gå derfra med et helt nyt syn på dykning og sikkerhed. Og du vil have finpudsede færdigheder, der vil gøre dig til en mere solid dykker med mere overskud - i den sidste ende vil have du det sjovere, når du dykker.

Et par objektive krav, der skal være på plads, inden du tilmelder dig kurset:

  • Du skal være over 16 år og have mere end 20 dyk

  • Du skal kunne svømme 275 meter på under 14 minutter uden at stoppe
  • Du skal kunne svømme 15 meter under vandet på én vejrtrækning
  • Du skal være ikke-ryger og i generelt god form

Erfaringsmæssigt er der flere forskellige årsager til at tage et GUE Fundamentals. Lad os kigge på et par af dem.

Jeg søger nye udfordringer …

Det er let at løbe lidt sur i det og nogle gange glemmer man, hvad det egentlig var, der satte en i gang med at dykke i begyndelsen. Måske har du prøvet lidt af hvert og savner ny inspiration og nye udfordringer? Hvis det er dit udgangspunkt, så passer du perfekt. Jeg garanterer dig, at et GUE Fundamentals både vil give dig udfordringer, fornyet energi og ny lyst til at dykke.

Jeg vil være en sikrere dykker …

Hvis du har mistet din selvtillid eller bare går rundt med en fornemmelse af, at der må være en sikrere måde at gøre tingene på, så er GUE Fundamentals løsningen. Det er nemlig et nøgleelement i kurset at opbygge selvtilliden hos eleverne. Hvordan opnår vi det? Du får øget din opmærksomhed, så du let kan identificere og eliminere problemer og du får et øget overskud, så du er bedre klædt på til at håndtere de problemer, der alligevel opstår, Ved at standardisere udstyr og procedurer, fjernes en masse forvirring og teamet begynder at træde i karakter. I sidste ende vil kombinationen af teamwork, opmærksomhed og overskud give dig sjovere og sikrere dyk. Jeg garanterer dig, at GUE Fundamentals vil gøre dig til en sikrere dykker.

Jeg er rusten og vil gerne i gang igen …

Hvis det er et stykke tid siden, du har været i vandet og har lyst til at komme i gang igen og få banket rusten af, er GUE Fundamentals et optimalt forløb at kaste sig over. Du vil blive bygget op fra grunden og få nye færdigheder i stedet for de glemte. Jeg garanterer dig, at GUE Fundamentals vil gøre dig klar til at dykke igen med fornyet lyst.

Jeg vil være en bedre dykker …

Sommetider er det den eneste motivation, der er behov for. Undervejs i kurset vil du lære færdigheder inden for nedstigninger, opstigninger, teamwork, brug af SMB samt gasmanagement og gasdonation, og du vil få finpudset din opdriftskontrol, dine finneteknikker og dit trim. Selvom GUE lægger meget stor vægt på teamwork, et det nødvendigt med individuelle kvalitetsfærdigheder og GUE Fundamentals er designet til at give dig disse færdigheder. Jeg garanterer dig, at GUE Fundamentals vil gøre dig til en bedre dykker.

Jeg vil lære at dykke teknisk …

Måske drømmer du om at besøge dybereliggende skibsvrag eller måske hulerne i Frankrig, Mexico eller Florida. Måske har du netop købt et dobbeltsæt eller også har du planer om at anskaffe et, og vil gerne lære af bruge det effektivt og sikkert. GUE Fundamentals sætter det hele i det rigtige perspektiv, og giver dig det fundament, du har brug for, inden du går i gang med uddannelser i teknisk dykning. Hvis du vil fortsætte med GUE-kurser, er et bestået GUE Fundamentals med et Tech Pass et krav inden GUE Tech1 eller GUE Cave1. På den måde ved GUE-instruktøren med sikkerhed, at de elever, der tilmelder sig deres kurser, får noget for pengene, fordi der har det fornødne overskud til at lære nyt. GUE Fundamentals sikrer også en solid platform, som instruktører fra andre tekniske uddannelsesorganisationer kan bygge videre på. Jeg garanterer dig, at GUE Fundamentals en en optimal forberedelse inden tekniske dykkekurser.

Jeg dykker allerede teknisk, men …

Mange af dem, der tager GUE Fundamentals ”behøver” det slet ikke. En stor procentdel af eleverne er allerede tekniske dykkere, men føler, at de mangler noget grundlæggende i deres uddannelse. Måske er de trimixcertificerede, CCR-dykkere eller huleuddannede, men føler sig ikke trygge ved deres kompetence, fordi deres grundlæggende færdigheder ikke er på plads. Det er ikke usædvanligt, at dykkere med stor erfaring, instruktører og ligefrem instruktørtrænere ”ser lyset” på GUE Fundamentals. Jeg garanterer dig, at GUE Fundamentals vil gøre dig til en bedre teknisk dykker end du allerede er.

Jeg vil bare lære at svømme baglæns …

Du har måske hørt om GUE-dykkeres evne til at svømme baglæns. Nogen synes det er et partytrick, men det er faktisk en ret vigtig del af dit fundament. Når backkicket kombineres med andre fremdriftsteknikker, får du en frihed til at altid at være lige der, hvor du vil være når du vil være der. Og uden at svømme med hænderne, hvilket er ineffektivt og ikke særlig smart. Måske har du set GUE-dykkere i vandet eller på video og lagt mærke til deres trim, elegance og opdriftskontrol og har fået lyst til at videreudvikle og forfine dine egne færdigheder til et højere niveau? Så er GUE Fundamentals svaret. Jeg garanterer dig, at du efter GUE Fundamentals vil få øget dit lækkerhedsindeks betydeligt.