Testimonials

Her er hvad deltagere på mine GUE-Fundamentals har kommenteret efter kurset.

"Godt kursus! Jeg har aldrig før kunnet give topkarakterer til instruktøren i alle evalueringspunkter. Stor applaus til Jesper for en fremragende præstation."
Ulrich, Fundamentals Tech-Pass

"Jesper Kjøllers pædagogiske færdigheder er førsteklasses. Det er tydeligt, at han har stor erfaring i at afholde dykkerkurser. At han så samtidig udviser stor entusiasme for GUEs approach til dykning gør ham til en superb instruktør og GUE ambassadør."
Charlotte, Fundamentals Tech-Pass

"Var jeg dumpet, havde jeg stadig lært mere end på noget andet dykkerkursus. GUE og deres DIR-tankegang er helt fantastisk og klart et skarpt redskab som kommer til at præge fremtidens dykkere og tankegangen indenfor sports- og techdykning. Og jeg kan kun anbefale Jesper Kjøller på det varmeste. Yderst professionel og en fantastisk underviser.
"
Ulrich, Fundamentals Tech-Pass

"Gennemført og gennemtænkt kursus, der har en forklaring på alt!"
Magnus, Fundamentals Tech-Pass

"Jeg håber, at alle dykkere på et eller andet tidspunkt i deres dykkekarriere får tid, lyst eller råd til at tilmelde sig på et GUE Fundamentalskursus."
Teddy, Fundamentals Tech-Pass

"Under kurset tog jeg flere gange mig selv i af være en smule målløs. Kurset gav flere aha-oplevelser og vi måtte alle flere gange bukke i respekt for de mennesker, der i tidernes morgen har udfærdiget de grundholdninger, der meget tydeligt præger alle aspekter af GUE-systemet. For hver eneste spørgsmål vi kunne finde på af stille vores instruktør, fik vi klare og konkrete svar. Ligeledes kunne man redegøre for alle holdninger og regler, samt forklare hvordan disse er relevante for den enkelte dykker eller teamet, uanset om der var tale om et fundy-kursus, eller krævende cave 3 dykning. Hvis der er andre af jer der går rundt med ideen om at det kunne være sjovt at prøve kræfter med fundy-kurset, så spring på det. Det var både sjovt, lærerigt og meget forfriskende for en CCR-dykker som mig selv."
Mads, Fundamentals Tech-Pass

 

"Jesper Kjøller is a superb facilitator, highly professional and has a very pleasant appearance to students. I give him 5 out of 5, my highest recommendation! My best dive course to date!"

 

Anonym besvarelse af GUEs evalueringsformular

 

"The Instructor (Jesper) is a very pleasant person who brings calmness to the classroom whether it be indoor or at the divesite. He is very clear in his instructions before the dive and equally clear when evaluating the dive so that you know where you need improvement but also gives the credit to the places where you are doing good. Thank you to Jesper for a very rewarding course."

Anonym besvarelse af GUEs evalueringsformular