Certifikatet

Når du gennemfører et GUE Fundamentals, kan du opnå fire forskellige resultater.

1. Fail

Dette resultat betyder, at du ikke har levet op til miniminskravene eller ligger inden for acceptable grænser. Du har forhåbentlig stadig haft glæde af undervisningen og lært en masse, men du har stadig så meget at arbejde med, at du må tage en nyt kursus på et senere tidspunkt hvis du gerne vil opnå certificering.

2. Provisional

Dette resultat benyttes sjældent, men kan være en løsning, hvis der er et eller få punkter, hvor du ikke lever op til kravene. Det kan fx være et udstyrsrelateret problem, der ikke kan løses på selve kurset. En provisional rating kan senere opgraderes til Tec Pass eller Rec Pass hos en GUE instruktør inden for seks måneder.

3. Rec Pass

Dette certifikat opnås ved at gennemføre gravene til et Rec Pass (enkeltflaske, ingen lygte) eller hvis kravet til Tec Pass ikke er opfyldt. Kan senere opgraderes til Tec Pass.

4. Tec Pass

Dette certifikat opnås ved at gennemføre gravene til et Tec Pass (enkeltflaske, ingen lygte) og betyder, at deltageren er klar til GUE Cave1 eller Tec1.

Uanset hvad for et resultat, du opnår, er det vigtigt at indse, at det er processen, der er det mest interessante. Husk: du betaler for undervisningen, men du skal gøre dig fortjent til certificeringen!