Hvordan forbereder jeg mig?

Hvis du ikke føler, at du er klar til GUE Fundamentals vil det måske overraske dig, at få at vide, at det er du, hvis du i øvrigt lever op til minimumskravene. Du behøver ikke træne i månedsvis – alt hvad du har brug for at lære og kunne, lærer du på kurset. Men derfor kan du naturligvis godt forberede dig alligevel. Her er et par gode råd:

Lav hjemmearbejdet

Når du tilmelder dig GUE Fundamentals, får du adgang til en masse dokumenter, du bør se igennem. Der er blandt andet en række spørgsmål, du skal besvare. Det vil forberede dig til den afsluttende eksamen, der har nogenlunde de samme spørgsmål. Du får også en del supplerede læsning, som kan være interessant for dig at se igennem – det tager lidt tid, så vent ikke med at gøre det til sidste øjeblik!

Tjek dit udstyr omhyggeligt

GUE har en standard for udstyr og den skal overholdes. Hvis du dukker op uden et stykke obligatorisk udstyr, har vi et problem, hvis det ikke kan skaffes. Vi kan ikke dispensere for reglerne, så kontroller dit udstyr omhyggeligt og kontakt mig, hvis du er i tvivl om noget. Jeg kan formidle salg, leje eller udlån af udstyr om nødvendigt.
Læs mere om udstyrskravet her …

Kom i form

Du behøver ikke være en olympisk atlet for at gennemføre GUE Fundamentals, men en smule fitness vil hjælpe. Kurset kan være anstrengende, og der er en del løft af tungt udstyr. Der er også en svømmeprøve, der skal gennemføres før du kommer i vandet. Så gør dig selv den tjeneste at tage et par gange i svømmehallen, så du ved, at du kan klare testen og ikke behøver at bekymre dig om det.